Rabu, November 04, 2009

Matlamat Yang Paling Dekat

Aku dah buat kertas matlamat tapi lum tampal kat mana-mana lagi...ni aku dapat idea dari blog somebody yang aku rasa interest tengok blog die ni...
Tulisan kat kertas tu ialah Berat yang ingin dicapai pada 27 November 2009 ialah 60kg...

untuk capai 60kg pada 27 nov 2009
ada 4mggu lagi
seminggu kena turunkan 1.25kg x 4= 5kg/month

boleh tak aku capai berat idaman ku ni..hanya 5kg/month susahnya Allah saja yang tahu..aku tak mintak byk utk bln pertama dapat turun 5kg pn dh memadai bgku...

Tiada ulasan:

Catat Komen

sila tinggalkan komen anda. tq