Jumaat, April 09, 2010

Irsyad Naufal




Irsyad Naufal kaulah permata hati umi. Pejam celik je baby boy sy dah berumo sebulan 2 hari. Mmmm susah juge ye nak menjaga si kecik ni. Kadang sy tak sempat makan minum risaukan baby. Sy masih tak paham ragam die nak susu ke demam ke tu pasal sy slalu je risau. Tido malam memang tak cukup. Baby sy berjaga malam dan tido waktu siang. Tapi sy sangat bahagia sekarang hidup sy dah terisi dengan kehadiran die di sisi. Kalau dulu sy punya banyak masa lapang sekarang tidak lagi.

Tiada ulasan:

Catat Komen

sila tinggalkan komen anda. tq